substance Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 witam stałem się szczęsliwym posiadaczem subwoofera SVS1000 pro, który mam nadzieję ożeni się dobrze ze Yamahą RN803d. Moje pytanie jakie kable wybrać? Wiem że ten temat jest drażliwy ale mnie chodzi bardziej o to co w kablu. Spotkałem sie z dwoma typami-pojedynczy, koaksialny z jedną zyłą w środku oraz z dwiema żyłami z czego jedna idzie na tzw mase. Może macie doświadczenie co lepiej wybrać tudziez nie ma to żadnego znaczenia i cena czyni cuda? Wstępnie jestem zainteresowany kablem melodiki MDSW czyli z serii purple rain. Znalałem też na olx pana który wykonuje kable i on własnie zaporponowałem mi że zrobi przewód z kabla mogami 2459 bodajże i on jest własnie z dwiema żyłami. Dziekuję za każdą pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 Ja mam do KD melodikę 1 chinchową , oraz 2-2 do wzmaka 1 chinch jak wzmak/ampli reguluje suba (po ówczesnym skalibrowaniu), 2-2 jak bawimy się pokrętłami na subie - tak coś kojarzę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
substance Napisano 12 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2021 (edytowany) hej według instrukcji moge polaczyc rca-rca i powinna byc gitara. kalibracje moge zrobic z poziomu apki, tak mysle chyba ze sie myle Edytowano 12 maja 2021 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 maja 2021 Udostępnij Napisano 13 maja 2021 W przypadku tego subwoofera polecam wziąć pod uwagę przewód typu "Y", dzięki któremu zyskasz odrobinę lepszą kontrolę oraz zejście względem połączenia LFE. Tutaj rozważałbym między Melodika MDSWY lub Wireworld Luna 8 "Y". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts