pepas Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 cześć, szukam soundbara do domu. Korzystam głównie z netflixa, czasami gram na ps4. Fajnie gdyby to był soundbar firmy sony. Testowałem S350 ale sw który jest w zestawie działa tylko na większej głośności, a mieszkam w bloku, więc sąsiedzi byliby zmuszeni słuchać wszystkiego razem ze mną :D Nie chciałbym przekroczyć 1000zł, ale jeżeli jakaś drobna różnica ma spowodować polepszenie jakości to jestem skłonny to zrobić. Obecnie korzystam z 12 letnich logitechów x230 i jak dla mnie grają lepiej niż te s350 :P Fajnie gdyby sounbar miał BT, ale to pewnie standard większości sprzętu tego typu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, nie upieram się na soundbarze, Oglądałem też zestawy prism sound więc coś typu kino domowe też wchodzi w grę. Z góry dziękuję za pomoc :) pozdrawiam, pepas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 Cześć, Niestety ale w tym przedziale cenowym ciężko będzie znaleźć coś konkretnego. W mojej ocenie lepiej byłoby kupić mały wzmacniacz jak Topping MX3 czy SMSL Q5 Pro + używane monitory, a w przyszłości dokupić subwoofer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepas Napisano 19 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2021 dzięki za pomoc, temat można zamknąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts