frankzito Napisano 16 maja 2021 Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Cześć, obecny zestaw to wzmacniacz Pioneer A-656 z kolumnami Klipsch Synergy F2, gra to w salonie 22m2 o dość nieregularnej przestrzeni i małą możliwością zmiany ustawienia kolumn, ostatnio na próbę podpiąłem subwoofer kolegi i szybko podjąłem dezcyzję o kupnie własnego, stąd pytanie co myślicie o subwooferze REL Quake lub REL T2 oraz czy nie będzie problemu z podłączeniem tego do obecnego wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 Musisz mieć odpowiedni kabel Speakon ale nie jest to problem i tak podłączysz go do takiego wzmacniacza. który sub kolega miał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankzito Napisano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2021 31 minut temu, S4Home napisał: Musisz mieć odpowiedni kabel Speakon ale nie jest to problem i tak podłączysz go do takiego wzmacniacza. który sub kolega miał? Yamaha Yst Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankzito Napisano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2021 REL Quake kupiony, podpiąłem kablem speakon, efekt super, bas miękki, zwarty, ustawienie w rogu pokoju daje uczucie równomiernych niskich tonów w całym pomieszczeniu. Dziękuję i temat do zamknięcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 maja 2021 Udostępnij Napisano 18 maja 2021 A no to kolega nie miał dobrego basu w stereo. To ty bedziesz go iał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts