Dawidbed Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Witam. Planuje zakup sony vpl-65es do białego salonu z roletami. Projektor chciałbym umieścić 3,5m od ekranu i uzyskać 100''. Ekran chciałem zakupić arl. Czy mam to jakiś sens do ogladania bajek dla dzieci i sporadycznie wieczorne seanse? Może jest jakiś lebszy projektor w tym przedziale cenowym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Dla dzieci projektor ? Wiesz , że to ciągnie prąd , który drastycznie idzie i będzie szedł w górę Do bajek tv 24-32 " Takie moje zdanie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidbed Napisano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Chodziło mi bardziej o seanse kinowe w weekend dla dzieci, takie rodzinne dla przyjemności . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Jako początek zabawy z projektorem to jest dobrze. Sens jest zawsze, bo można wyrobić sobie własne zdanie. W tej cenie lepszego proja nie ma co szukać. I z drugiej ręki również. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts