Golonek Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Cześć, mam pytanie do forumowiczów, ma ktoś może streamerka, model jak w temacie? Łapie mi większość stacji internetowych prócz Open Fm, na której bardzo mi zależało, stacja sie wyswietla, klikam w nią i pojawiają sie same szumy i trzaski. W czym problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Do czego masz to podłączone? Każde inne źródło gra? Spotify? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golonek Napisano 11 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Tak, spotify obsługuje, inne stacje na vtuner tez grają ale Open Fm szumi Dodam że streamer polaczony przez wifi, nie kablowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Cześć, u mnie to samo. Open Fm w vTuner szumi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts