WhenYouTry YourBestButYouDontSucceed Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Dzień dobry, Kompletuję nagłośnienie imprezowe do salonu. Wypatrzyłem fajny sub RCF V221-S oraz dwie kolumny QSC E215 ale mam problem z dobraniem wzmacniacza. Można powiedzieć, że się nie znam i nie wiem na co patrzeć przy wyborze wzmacniacza do tego całkiem mocnego zestawu. Proszę uprzejmie o pomoc i z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Do tego potrzebujesz studyjny wzmacniacz. Tu nikt Ci nie doradzi. Inny rynek. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhenYouTry YourBestButYouDontSucceed Napisano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Dzięki za odpowiedź. Wiesz może do kogo/na którym forum mógłbym dostać satysfakcjonującą odpowiedź? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Witam skoro sprzedają takie kolumny jak wytypowałeś to pewnie mają i wzmacniacze do nich zadzwoń sprawdź na stronie. https://supersound.pl/68216-qsc-e215-dual-15-inch-two-way-passive-loudspeaker Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhenYouTry YourBestButYouDontSucceed Napisano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Genialne w swojej prostocie, że też na to nie wpadłem. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts