Repugnant Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 wybralem 3 modele cdt-5800-c II,5650-c II lub 3650-c II wiem to sa stare glosniki ale mozna je kupic.roznia sie cena wielkoscia ale czy slyszalna bedzie roznica w graniu?to po pierwsze czy moze ewentualnie wybrac jakies inne glosniki klipscha(preferowane)lub moze inna marke.z gory dziekuje za ewentualne podpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxiu1984 Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Kupiłem na etapie projektu sufitu 3650-c II. Wadą jest że są wysokie bo musisz zagospodarować ponad 13 cm sufitu. Nie odpowiem jak grają bo nie mieszkam jeszcze więc ich nie zainstalowałem ale podpowiem gdzie możesz je kupić o wiele taniej. Sam kupowałem w październiku 2020 za 130$ plus opłaty i przesyłka wychodziło ok 700zł za sztukę. Obecnie jest promocja więc parę kupisz zpo opłatach za 1700zł gdzie w Polsce jeden to ok 1250 zł. Szukaj na amerykańskim Amazonie ofert. Sam kupowałem u tego gościa https://www.amazon.com/dp/B0074XI30K/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fabc_0DZFMWEXNY1A9DCTAH59?_encoding=UTF8&psc=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 dziekuje:)tez myslalem o usa ale jeszcze czekam na wyceny z kilku innych miejsc.daj prosze znac jak juz je zainstalujesz bo ciekawi mnie jak to bedzie sie sprawowalo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxiu1984 Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Nie ma problemu. Wprowadzać będziemy się w okolicach września więc napisze więcej w okolicach tej daty. Gdyby mi umknęło to przypomnij się bo człowiek starej daty i może mi umknąć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Ja mam do Atmos cztery KLIPSCH PRO-18RC, kupiłem całkiem niedawno nowe w Polsce za 1070zł sztuka. Swoją drogą zastanawiam się czy nie przesadziłem z wielkością bo niezłe bydlaki jak na instalacyjne. Pierwotnie chciałem KLIPSCH PRO-160 RPC, ale były niedostępne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 19 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 cena calkiem znosna masz juz je zainstalowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Repugnant napisał: cena calkiem znosna masz juz je zainstalowane? Jeszcze nie, ale już pracuję z sufitem więc za kilka dni montuję. Kapeć nr.45 Fajnie że głośniki można wyregulować kierunkowo, na dodatek niezależnie od siebie bo wysokotonowy wychyla się na innej osi. Edytowano 19 czerwca 2021 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 19 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 no kawal glosnika:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 19 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 hahah i brak bialej skarpety:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 2 godziny temu, JaZz napisał: nie kubota? wstyd 1 godzinę temu, Repugnant napisał: hahah i brak bialej skarpety:) Jacy dowciapni... Boki zrywać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 19 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 no humory dopisuja ale wiadomosci o glosnikach jak na lekarstwo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 12 godzin temu, Repugnant napisał: no humory dopisuja ale wiadomosci o glosnikach jak na lekarstwo Nie sądzę żebyś dostał jasną odpowiedź na pytanie o różnicy brzmienia. Sufitowe głośniki do Atmos to nadal nisza w kinie domowym. Ale generalnie im większy i wyższy model, tym pełniejszy dźwięk. Dopasuj je wielkościowo do reszty i będzie ok. We frontowych kolumnach mam głośniki 6,5", na surround 5,25" (KLIPSCH PRO-250 RPW LCR), na sufit miały być 6,5", ale wyszło jak wyszło są większe, ale moim zdaniem źle nie będzie. Amplituner sobie i tak wszystko po kalibracji ułoży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 20 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 w sumie masz racje z tymi modelami tak to teoretycznie dziala.z odsluchami kiepsko z opiniami tez wiec jedynym rozsadnym kryterium jest chyba zawartosc portfela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts