Krzysztof A Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Witam wszystkich. Mam problem moje dziecko usmarowało obudowę głośnika kremem Nivea 😞 jak to wyczyścić. Krem dostał się w te malutkie otwory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Cześć. Próbowałeś zdemontować maskownicę? W wielu przypadkach jest ona "na wcisk". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Widzę że Twój potomek ma zadatki na audiofila... Coś mu nie pasowało w dźwięku i postanowił poprawić co nieco Jak się nie da zdemontować to próbuj odkurzaczem, większość powinno wciągnąć. Może jakaś szmatka nasączona gorącą wodą z płynem do naczyń by pomogła i znowu odkurzacz? Tak bym próbował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof A Napisano 25 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Dziękuję za porady. Postaram się rozebrać obudowę to była by najlepsza opcja. Nie chcę żeby zaschnięty krem wpadł do środka. A mokra ścierka to też ryzyko że coś nakapie do środka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 A czy w zestawie miałeś może "kluczyk"? ( drucik metalowy z haczykiem ) Bo jeżeli tak, to służy on właśnie do wyciągnięcia maskownicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 (edytowany) Weź ten krem i zobacz jak się zachowuje gdy się go suszarką z gorącym powietrzem potraktuje - ale nie na soundbarze. Nie mam Nivea w domu i nie sprawdzę. Żona mi podpowiada żebyś przyłożył chusteczki jednorazowe i właśnie suszarkę i powinno tłuszcz wciągnąć. Ale tak by kratka była skierowana w dół. Napisz co to za model soundbara to zobaczymy czy się demontuje front. Edytowano 25 czerwca 2021 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof A Napisano 25 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 5 minut temu, Butler napisał: Weź ten krem i zobacz jak się zachowuje gdy się go suszarką z gorącym powietrzem potraktuje - ale nie na soundbarze. Nie mam Nivea w domu i nie sprawdzę. Żona mi podpowiada żebyś przyłożył chusteczki jednorazowe i właśnie suszarkę i powinno tłuszcz wciągnąć. Ale tak by kratka była skierowana w dół. Napisz co to za model soundbara to zobaczymy czy się demontuje front. Samsung HW-Q60T Od spodu widzę że są śrubki a więc może się jakoś dostane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts