2bartek Napisano 17 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 Dnia 13.07.2021 o 10:29, S4Home napisał: Wycenimy. Cierpliwości !:) Tak, postawiłem na Denona S650h + Taga 607 5.0. Zestaw kosztował mnie 4030zl. Jestem bardzo, bardzo zadowolony. Dziękuję wszystkim za pomoc 11 godzin temu, no_i_fajnie napisał: I jak, wybrales cos? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 17 lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 I o to chodzi, wycelowane pieknie budzetowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P. Napisano 23 września 2021 Udostępnij Napisano 23 września 2021 Dnia 17.07.2021 o 08:29, 2bartek napisał: Tak, postawiłem na Denona S650h + Taga 607 5.0. Zestaw kosztował mnie 4030zl. Jestem bardzo, bardzo zadowolony. Dziękuję wszystkim za pomoc Super wybór, ja również wybrałem podobnie s750+Taga 607. Wydaje mi się że każda osoba mało wymagająca będzie z takiego połączenia zadowolona. Wykorzystując zestaw 70/30 film/muzyka jest on w zupełności wystarczający a wizualnie się ładnie prezentuje. W przypadku mojego zakupu to udało mi się połączyć S4Home + Q21 i zagrało bardzo dynamicznie z mocną podstawą basową 😂 Pozdrawiam obie ekipy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Sobieski Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia Dzięki za ten post 😊 Przyczynił się również do mojego zakupu 607-ek i jestem bardzo usatysfakcjonowany ich brzmieniem. Pozdrawiam 💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia Dnia 17.07.2021 o 08:29, 2bartek napisał: Tak, postawiłem na Denona S650h + Taga 607 5.0. Zestaw kosztował mnie 4030zl. Jestem bardzo, bardzo zadowolony. Dziękuję wszystkim za pomoc Zdajesz sobie sprawę, że umieszczenie amplitunera w tej wnęce nie jest zbyt dobrym pomysłem? Zero wentylacji od góry, tyłu, boków w sumie też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia 5 minut temu, eMBe napisał: Zdajesz sobie sprawę, że umieszczenie amplitunera w tej wnęce nie jest zbyt dobrym pomysłem? Zero wentylacji od góry, tyłu, boków w sumie też. To bylo 3 lata temu, pewnie czas juz zweryfikowal, czy jest wszystko ok. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia Lol. Faktycznie. Nie ogarnąłem, że to tak stary temat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia Udostępnij Napisano 26 sierpnia Kolega go odkopał żeby wrzucić swoją fotkę Ale tamte posty to już whooo poszło Donozaur forumowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts