Leszek Rzępołuch Napisano 24 lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 Witam serdecznie. Posiadam stare słuchawki Sony Ericsson ze złączem Fast Port. Chciałbym je podłączyć do smartfona ze złączem usb-c. Niestety nie mogę znaleźć odpowiedniej przejściówki? Są w większości usb-c na mini jack. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Cześć, niestety nie widziałem takiej przejściówki i obawiam się, że może być problem z jej znalezieniem. Zostaje jedynie pełny rekabling tylko nasuwa się pytanie czy będzie to opłacalne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Rzępołuch Napisano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 7 godzin temu, Q21 napisał: Cześć, niestety nie widziałem takiej przejściówki i obawiam się, że może być problem z jej znalezieniem. Zostaje jedynie pełny rekabling tylko nasuwa się pytanie czy będzie to opłacalne... Dzięki za odpowiedź. A co masz na myśli mówiąc o rekablingu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 Dokładnie tak, chodzi o pełną wymianę przewodu z odpowiednim zakończeniem. Warto zapytać się jakie byłyby to koszty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts