stach_s Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Cześć, Potrzebuję wybrać nauszne słuchawki bt dla 10-latka. Mam na oku 2 modele: - SENNHEISER HD 350BT - Audio Technica ATH-ANC500BT Które z tych dwóch będą lepszym wyborem, ewentualnie może jakaś lepsza alternatywa w podobnym budżecie do max. 350 zł? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczik Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Cześć @stach_s, ja posiadam słuchawki Marshall Major BT3 ponad półtora roku i jestem bardzo zadowolony Słucham głównie muzyki elektronicznej i rocka. Do filmów też się nadają Pozdrawiam, Arczik! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Dzieki, ale to ponad budzet, bo nie biore pod uwage tych od Chinczyka za 200 zeta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Cześć, Wybrałeś tak na prawdę 2 najciekawsze słuchawki w tym przedziale. Sennheisery zapewnią Ci bardziej naturalne brzmienie z mocniejszym dołem, średnica jest pełniejsza. Audio Technica ANC500bt to lepsza dynamika i precyzja. Góra jest bardziej rozdzielcza. Wszystko zależy od preferencji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 12 minut temu, Q21 napisał: Cześć, Wybrałeś tak na prawdę 2 najciekawsze słuchawki w tym przedziale. Sennheisery zapewnią Ci bardziej naturalne brzmienie z mocniejszym dołem, średnica jest pełniejsza. Audio Technica ANC500bt to lepsza dynamika i precyzja. Góra jest bardziej rozdzielcza. Wszystko zależy od preferencji. Dzięki za odpowiedź. Czy są jakieś istotne różnice w funkcjonalności pomiędzy nimi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Możesz jeszcze dołożyć dla porównania model SR30BT. Nie ma co prawda ANC, ale wnosi nieco inną barwę.Troche wygodniejsze pady. Możesz jeszcze dołożyć dla porównania model SR30BT. Nie ma co prawda ANC, ale wnosi nieco inną barwę.Troche wygodniejsze pady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts