Jacek Mazurek Napisano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2021 Witam jako ,że nowy , panowie pomóżcie wybrać subwoofer do kina domowego mogę kupić 4miesięczny rel t1205 za 2500 zł albo nowy magnat cs12 za 3500 zł ,gdzie na you tubie chłopak z technikarium go prezentował i opinię wystawił bardzo dobrą ,dodam ,że obydwa 12” przetworniki o 500 watt rms na wyjściu.pomieszczenie ok. 25m2.Proszę o sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Źródło testu nie ciekawe Otóż to dwie różne konstrukcję. magnat cs12 znakomity sub. O potężnym zejściu. Znakomitym mruczeniu. Moim zdaniem REL gra ciekawiej jeśli chodzi o barwę. Zmienność. Ale w kinie Magnat pokażę się z lepszej klasy. Mieliśmy go i szybko wyjechał. Uderzy mocniej i głębiej. REL z kolei zaciekawi Cie że w różnych filmach po prostu zagra inaczej. Mam pewne wrażenie że jego trzeba docenić. To nie jest typowe Boom boom Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Mazurek Napisano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 8 godzin temu, S4Home napisał: Źródło testu nie ciekawe Otóż to dwie różne konstrukcję. magnat cs12 znakomity sub. O potężnym zejściu. Znakomitym mruczeniu. Moim zdaniem REL gra ciekawiej jeśli chodzi o barwę. Zmienność. Ale w kinie Magnat pokażę się z lepszej klasy. Mieliśmy go i szybko wyjechał. Uderzy mocniej i głębiej. REL z kolei zaciekawi Cie że w różnych filmach po prostu zagra inaczej. Mam pewne wrażenie że jego trzeba docenić. To nie jest typowe Boom boom Piotr Dzięki troszkę pomogłeś ale nie na tyle żebym któryś wybrał 😁pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 I bardzo dobrze. Taki był zamysł. Jeśli oczekujesz ode mnie jasnego wskazania to ja pytam. Potęga czy różnorodność? I tego co wycenie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Mazurek Napisano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Potęga więc magnat , 9 godzin temu, S4Home napisał: I bardzo dobrze. Taki był zamysł. Jeśli oczekujesz ode mnie jasnego wskazania to ja pytam. Potęga czy różnorodność? I tego co wycenie Piotr ,różnorodność rel trudny wybór może cena przemówi ,że wybiorę rel bo mogę mieć o tysiaka taniej ,dzieku pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 No to jak potęga to Magnat. Pisz o cenę na PW Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts