Mr Big BiLL Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Witam, czy warto wydać 2500zł na ten zestaw ? na te chwilę posiadam Denona pma 560 + denon dcd-735. Pokoj dośc duży na poddaszu (dł 11m-szer.4m) (skosy po obu stronach),buazeria na suficie.Muzyki słucham róznej rock,metal,eletroniczna,rap, itd... Kolumny Magnat// Niestety nie jestem wskazac modelu :( ale starszy model Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Nie do końca. Bo to model jedynie nowszy. W tej cenie kupisz topowego Denona 1560 albo 1060 z CD który będzie znacznie lepszy. Denon także pasuje do Magnatów. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinus Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Ani on topowy, ani za taką cenę (pma+cd). 20 godzin temu, Mr Big BiLL napisał: Witam, czy warto wydać 2500zł na ten zestaw ? na te chwilę posiadam Denona pma 560 + denon dcd-735. Pokoj dośc duży na poddaszu (dł 11m-szer.4m) (skosy po obu stronach),buazeria na suficie.Muzyki słucham róznej rock,metal,eletroniczna,rap, itd... Kolumny Magnat// Niestety nie jestem wskazac modelu ale starszy model Jeśli chodzi o cenę, to taki zestaw można kupić ok. 1000zł taniej, a jeśli chodzi o to czy Ci się spodoba, to musiałbyś przede wszystkim osobiście posłuchać. Moim zdaniem będzie lepiej, ale nie będzie to skok pod niebiosa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 A ja z tym lepiej bym jednak polonizował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts