AXeLL1 Napisano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2021 Hej! Szukam porządnych słuchawek do ok 400zł będą grały tylko i wyłącznie z oneplus 7t pro, mogą być na jacku bo mam przejściówki. Słucham każdego gatunku muzyki więc zależy mi na tym aby słuchawki odnajdowały się w każdym z nich. Aktualnie używam słuchawek roccat syva ale jest to trochę słabe granie.... Zależy mi na tym aby słuchawki grały czysto i bez szumów jak to bywa w roccat. Fajnie by było też żeby słuchawki były wygodne i nie uwierały w ucho i żeby kabel nie przerwał się po 6 miesiącach użytkowania, w słuchawkach zazwyczaj chodzę spać więc nie chcę żeby się coś urwało ;] w oko wpadły mi modele od fiio f9, fh1s. ciekawie wyglądają też marshall mode eq Może coś z dropa? tylko problem z tym że nie wiem co świadczy o dobrym graniu słuchawek także bez żadnych podpowiedzi drop odpada, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Sporo zależy od tego jakiego brzmienia oczekujesz. FiiO F9 i Fh1s to dobre słuchawki w tej cenie. Dorzucił bym jeszcze model Fd1. I bliźniacze modele Fh1s i Fd1 sprzedawane pod marką Jade Audio EA3 i EA1. http://www.jadeaudio.com/?_l=en Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Ciekawą propozycją są dość nowe słuchawki od House of Marley, model Liberate https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-dla-aktywnych/house-of-marley-liberate-air.html -bardzo wygodne, o czym nie zawsze się wspomina. Pod względem dźwięku, dają dużo frajdy i należy do rozrywkowych. Bluetooth 5.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 Do słuchawek z wymiennymi kablami łatwo można dokupić bezprzewodowy odbiornik do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXeLL1 Napisano 1 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2021 Co myślicie o moondrop aria? często są do wyrwania za 350zł ponoć w regularnej cenie już warto bo mają grać jak dużo droższe słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts