Stachursky Mirek Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 witam, zakupiłem ostatnio głośnik JBL partybox 310. czy to normalne, że po odpaleniu go syczy przy głośnikach srednio/wysoko tonowych? niezależnie czy jest podgloszony na Maxa czy wyciszony ciągle tak samo syczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 Cześć, Niestety jest to normalne w tym modelu. Podobne sytuacje zdarzały się z kolumnami innych firm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati13 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 Witam. Zakupiłem głośnik JBL party box 310. Jest pewien mały problem. Wcześniej gdy podgłośniłem muzykę na maxa na końcu występował dźwięk (tudum), że już jest maxymalna głośność. Teraz jak robię głośnik na maxa ten dźwięk już nie występuje. Do tego jak miałem go podłączony do telewizora i włączałem pauzę dźwięk się automatycznie wyłączał. Teraz nie reaguje na to. Co robić oddać na gwarancję?. Przywracałem ustawienia fabryczne i nic to nie dało. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts