tomek c Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Cześć, nie wiem gdzie umieścić ten temat, jak zły dział mam prośbę, aby admin go nie usuwał tylko przesunął do odpowiedniego działu. Podpowiedzcie gdzie mogę naprawić końcówkę mocy, klona Pass XA-100? Przy wyłączonym sprzęcie miałem małe spięcie w sieci. Gdy następnie odpaliłem sprzęt okazało się, że wyrzuca mi bezpieczniki z lewego kanału. Gra wyłącznie prawy. Najlepiej by było gdyby to było w Białymstoku, ew. Łomży, Suwałkach, Warszawie lub okolicy. Nie będę wysyłał sprzętu pocztą, chciałbym te 50 kilo dostarczyć osobiście. Proszę o pomoc, nie chcę dawać tego do pierwszego lepszego elektronika... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Temat powinien być w dziale DIY. Tam też szukaj odpowiedzi. Jeden z kolegów złożył coś Passa. Zapytaj w temacie, może Ci to ogarnie. Masz schemat? Twórca klona powinien Ci dostarczyć. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek c Napisano 26 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Nie mam schematu... Admin może przenieść wątek, czy założyć nowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Poczekaj na przeniesienie. Nie zakładaj nowego. @Redakcja AUDIO, @RoRo?? Skontaktuj się ze sprzedającym. Może on ma lub da Ci namiary do konstruktora końcówki. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts