pachuc Napisano 20 września 2021 Udostępnij Napisano 20 września 2021 Witam ponownie... No i praktycznie padło na wybór Yamaha Rn 803d oraz Heco Aurora 1000 (salon 52m2) A tu się pojawia okazja .. aplituner praktycznie zamówiony.... głośniki prawie też... A tu masz ci los... Te Focal Profil 918... mogę kupić UŻYWANE w idealnym stanie (przynajmniej wizualnym) za podobne pieniądze.. (cena zakupu nowych ... małe 4k vs 13k..) I co tu zrobić??? Ja nie usłysze tego jak te Focale grają (czy jest z nimi coś nie tak...)..... są podobnież wyczyszczone (cokolwiek to znaczy..)... Ratunku Co zrobić? kupić jedne i drugie??? i potem sprzedać 1 komplet (po odsłuchaniu przez pewnien czzas..)... .. ? Czy brać nowe i zapomieć o Focalach, których ja, jako zwykły zzjadacz chleba, nie będę w stanie ocenić... Takie głośniki często się 'psują' ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 Poprawcie mnie ale czy te Focale to nie jest budowa na tych podzespołach co dawniej Chorus? Ich cena pierwotna 13K jest raczej wyssana z palca. Ale ja ich nie słuchałem prawdę mówiąc. W cenie 5000 za uzywane polował bym na cos innego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pachuc Napisano 21 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2021 Dzięki za odpowiedź... może ktoś coś więcej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2021 Udostępnij Napisano 22 września 2021 Fakt samo połączenie Focal + Yamaha może być ryzykowne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts