Debesciak_pl Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 Witam, Czy ktos z was mial kontakt z tym zestawem. Jesli tak, to jakie sa wasze wrazenia? Warto sie w niego zaopatrzyc? Pozdrawiam Lukasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2021 Udostępnij Napisano 22 września 2021 Nie kojarzę aby był tu użytkownik tego setu. Ale słuchałem u klienta kiedyś. Bardzo dobry set. Jakie masz kolumny do tego? Bo alternatywa Marantz AV7706 + MM8077 czy Arcam AVR 30 nie śpi. Tu wybór zależny od kolumn. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debesciak_pl Napisano 22 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2021 Mam mozliwosc go dostac i dlatego pytam. Jest troche daleko ode mnie i chcialem wiedziec czy warto jechac 200km zeby posluchac 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 września 2021 Udostępnij Napisano 23 września 2021 Zdecydowanie tak. Uzywany? Jaka cena? Jakie kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debesciak_pl Napisano 9 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 października 2021 Wybacz, ze tak pozno sie odzywam. Juz po ptokach. Jak to mowia. Moglem kupic ten zestaw za 600 euro. Teraz baaaaaaardzo sobie pluje w brode ze nie zaryzykowalem. Generalnie za duzo czytalem o yamasze i jej ostrym dzwieku a sam jade na marantzach i balem sie o jakosc/cieplo dzwieku ale teraz zaluje bo moglem marantza jako pre-amp uzyc a 11 kanalow yamachy wzmaka sobie zostawic. Yamache procka poslac dalej w swiat za minimum 700euro. Na dzwieku bym zyskal ale teraz to i tak dupa zbita. Czlowiek ciagle uczy sie na bledach. Generalnie tu w holandii czesto sie zdaza, ze wiatraki sprzedaja high endy za grosze. Mialem opcje marantza sr8015 za 700 euro kupic ale akurat kasy nie bylo. Teraz mam juz 1000euro buforu na takie okazje przygotowane i tylko czekac na okazje. Teraz mam marantza sr7011 za 650 euro zakupionego i roznica miedzy nim a sr6010 jest ogromna. Nie mam pojecia ile teraz w Polsce trzeba dac za sr7011 ale wydaje mi sie ze dobry byl to deal. Polecam holandie na zakup sprzetu jak ktos ma taka mozliwosc 😁😁😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 Dnia 10.10.2021 o 00:17, Debesciak_pl napisał: Moglem kupic ten zestaw za 600 euro. co???? od kogo. Czemu nie dawałeś znać. Wział bym 2 Dnia 10.10.2021 o 00:17, Debesciak_pl napisał: Generalnie za duzo czytalem o yamasze i jej ostrym dzwieku a sam jade na marantzach i balem sie o jakosc/cieplo dzwieku Yamaha gra bardziej rozdzielczo, jasno, ale to nie jest tak że będzie cie kluła. Moim zdaniem wręcz przeciwnie, było by po prostu mniej sennie Dnia 10.10.2021 o 00:17, Debesciak_pl napisał: Generalnie tu w holandii czesto sie zdaza, ze wiatraki sprzedaja high endy za grosze. No to jak zobaczysz taką okazję to dawaj znać. Może coś od Ciebie kupię. Oczywiście odpalę prowizję. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts