miru54 Napisano 8 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2021 (edytowany) S4Home dziękuję za cenne rady, pytanie czy ten Denon jest na sklepie? Na Yamahę V6A podobno nie ma co liczyć w tym roku. Edytowano 8 października 2021 przez miru54 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 Denon po prostu bywa. Ale X 2700 będzie Ci teraz tak samo trudno dostać. Musisz sobie ustawić jakieś alerty Media Markt, Media Expert itp. Bo jak wpada to jest tam na stanie 2-3 godziny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miru54 Napisano 19 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2021 Kupiłem Denona X 2700 DVB w dużej sieci. Zapisałem się na powiadomienie o pojawieniu i po 3 dniach SMS, natychmiast dokonałem zakupu, po wejściu za 30 min. już nie było. Teraz moje oczy i uszy zwrócone są na centralny Klipsch R 34C. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 No mówiłem. Tak to działa. 14 godzin temu, miru54 napisał: Teraz moje oczy i uszy zwrócone są na centralny Klipsch R 34C. Nie kupuj go. Meczy bardzo. Albo seria RP ktora jest 3 klasy lepsza albo coś innego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miru54 Napisano 20 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2021 Z serii RP najbardziej by mi pasowały naścienne RP-240 D lub RP-640 D, ale nie wiem czy się nadają na centralny, ewentualnie coć niskiego z innych firm np. Polk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 października 2021 Udostępnij Napisano 21 października 2021 Tak te kolumny mogą także pracować jako centralny. Rke na prawdę odpuść będzie Cie drażnić. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miru54 Napisano 22 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2021 Kupię Klipsch RP-240D, ale narazie testuję testuję TV jako głośnik centralny. W moim Sony A90J jest wejście przewodem głośnikowym i w ustawieniach jest taka opcja jedynie za mało szczegółów co to za głośniki znalazłem tylko tyle 20W+20W+10W+10W "Acoustic Center Sync Delektuj się kinową jakością dźwięku w zaciszu domowego salonu. Aby wszystko brzmiało jeszcze lepiej, technologia Acoustic Center Sync optymalizuje reprodukcję dźwięku z telewizora i soundbara. Po prostu połącz telewizor BRAVIA z soundbarem Sony, a z ekranu dobiegną wyjątkowo czyste i wyraźne dialogi, wokale, dźwięki instrumentów oraz wysokiej jakości dźwięk przestrzenny. Dodatkowo, jeśli telewizor połączony jest z systemem kina domowego, może pełnić funkcję głośnika centralnego." A jeszcze dodam że Audyssey zkalibrował Tv bez problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts