TomekF Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Witam , Skladam swoj pierwszy zestaw grajacy , zakupilem kolumny Cerwin Vega V-10F , teraz poszukuje wzmacniacza/amplitunera. Jestem totalnym laikiem w temacie audio. Zalezy mi na polaczeniu bluetooth. Mam do wyboru pare opcji : -Yamaha RX-A680 -Yamaha RX-V579 -Yamaha RX-A830 -Yamaha RX-V765 Dziekuje z gory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 @TomekF szukasz amplitunera kina domowego czy stereo? Jaki budżet? Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekF Napisano 4 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2021 15 minut temu, LBX Systemy Audio napisał: @TomekF szukasz amplitunera kina domowego czy stereo? Jaki budżet? Piotr Sprzet bedzie podlaczony do TV , glosnie bede sluchal muzyki , w przyszlosci bede chcial rozbudowac system. Budzet okolo 1500PLN , jednak mieszkam w Irlandii i tutaj ciezko o sprzet. Te opcje ktore podalem to sa dostepne sprawdzone uzywki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Gdybym miał z tego wybierać co przedstawiłeś powyżej zdecydowałbym się na Yamaha RX-A830. Możesz zerknąć również na Onkyo tx-nr 3007. Ostatnio widziałem w fajnej cenie ale niestety w PL. Gdybyś miał gdzieś na miejscu to warto przemyśleć. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekF Napisano 4 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2021 53 minuty temu, LBX Systemy Audio napisał: Gdybym miał z tego wybierać co przedstawiłeś powyżej zdecydowałbym się na Yamaha RX-A830. Możesz zerknąć również na Onkyo tx-nr 3007. Ostatnio widziałem w fajnej cenie ale niestety w PL. Gdybyś miał gdzieś na miejscu to warto przemyśleć. Piotr Dziekuje , Jeslii podam strone na ktorej moge kupic sprzet , moglbys mi cos z niej doradzic? https://www.adverts.ie/for-sale/electronics/home-audio/147 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Popatrz na spokojnie na sprzęt w Twojej okolicy. Poszukaj kilka modeli, które spełniają Twoje kryteria (Yamaha, Denon, Onkyo) Możesz ewentualnie wysłać mi na priv kilka modeli, które Cię zainteresowały. Postaram się pomóc. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Troche marne te modele. mimo że stara to chyba faktycznie 830 jest z nich najciekawsza. Kiedy będziesz rozbudowywał do kina? Bo za 1500 zł kupisz znacznie lepszy uzywany wzmacniacz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts