Jackeras Napisano 24 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 Wybaczcie że dubluje, ale widzę że można kupić też monitory nowe w tych pieniądzach - np takie magnaty 202 są warte uwagi? Albo takie Jamo S803? Nieszczęsne jamo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 no te Jamo 803 nie bardzo. Magnaty 202 to ciekawy produkt. Tani, dobry. Nie myślałeś jednak o jakiś kolumnach używanych? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackeras Napisano 27 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 (edytowany) 9 godzin temu, S4Home napisał: no te Jamo 803 nie bardzo. Magnaty 202 to ciekawy produkt. Tani, dobry. Nie myślałeś jednak o jakiś kolumnach używanych? Piotr Pewnie że myślałem, ale ciężko skompletować zestaw 5.0 nie kupując wszystkiego razem. A mało jest sensownych zestawów, a z monitorów to w ogóle. No i cały czas mam w głowie że pewnym ograniczeniem jest amplituner i chyba nie ma sensu przedabrzac dając kolumny których mój sprzęt nie wykorzysta. Te magnaty to byłby odczuwalny przeskok z Jamo? W kinie one się sprawdza? Bo jeśli chodzi o filmy to z Jamo jestem bardzo zadowolony i dźwięk mi bardzo odpowiada, ale stereo to padaka Edytowano 27 grudnia 2021 przez Jackeras Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Magnaty grają ciemniej. Moga nie być tak ciekawe w pierwszym odczuciu. Szukaj używanego zestawu na Quantum albo serii 5 albo 6 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts