S4Home Napisano 26 listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 listopada 2021 10 godzin temu, Tomasz Matusiński napisał: Głośniki tylne chyba będą jednak w ścianie… Możesz przygotować pod to instalację? Czy chodziło Ci NA Ścianie. Jak duzy jest ten skos? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Matusiński Napisano 26 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2021 5 godzin temu, S4Home napisał: Możesz przygotować pod to instalację? Czy chodziło Ci NA Ścianie. Jak duzy jest ten skos? Piotr Tak, jeszcze tak, wciąż nie ma tynków. No i ściany są z pustaka 24cm, więc mogę wykuć komorę dla głośnika. Skos ma 30 stopni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 No to działaj. Jest kilka systemów w takiej koniuracji, ofercie. Zapraszam do kontaktu telefonicznego to przygotujemy wycenę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Matusiński Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 (edytowany) Cześć, po roku ("małe" problemy z wykonawcą domu) wracam do tematu. Położyłem te kable: https://glosniki-instalacyjne.pl/unx-kable-2-x-2-5mm-kabel-glosnikowy.html A do kina chyba wezmę gotowca, któregoś z tych poniżej. Sensowny wybór? (o ile to ma znaczenie to TV jest taki: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-sharp-led-70dn5ea-uhd-4k-android-tv-harman-kardon-2022?fbclid=IwAR0HhOR1J42YHT8iIDSzxNl-vugXNaam2GmrPaZg7YSymg9vNbPendlTHBA - najtańsze 70 cali Poniżej link do porównania zestawów: https://www.tophifi.pl/catalog/product_compare/index/uenc/aHR0cHM6Ly93d3cudG9waGlmaS5wbC9jdXN0b21lci9zZWN0aW9uL2xvYWQvP3NlY3Rpb25zPWNhcnQlMkNkaXJlY3RvcnktZGF0YSUyQ3dwX2dhNCUyQ2d0bSUyQ2NvbXBhcmUtcHJvZHVjdHMlMkN3aXNobGlzdCUyQ21lc3NhZ2VzJmZvcmNlX25ld19zZWN0aW9uX3RpbWVzdGFtcD1mYWxzZSZfPTE2NzEwMTkxNDU4MjQ%2C/ @S4Home - mógłbyś zaproponować coś od siebie jako kontrofertę? Edytowano 16 grudnia 2022 przez Tomasz Matusiński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2022 Teraz pisze już solo Ten pierwszy system wychodzi chyba najkorzystniej. Nie dokładał bym w Twoim przypadku do A2A. A mają model 6A na stanie? Ewentualnie Denon 1700 póki jescze jest albo 2700 / Onkyo 6100 / 7100 + Monitor audio W165. Chociaż nie wiem czy cena finalnie nie będzie wyższa. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Matusiński Napisano 27 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Dziękuję. Dziś zaproponowano mi również taki zestaw w podobnej cenie (około 12000 zł): Ampltuner Onkyo TX-NR 6100 Głośniki frontowe JBL Stage 280W Głośnik centralny JBL Stage 250WL Głośniki surround JBL Stage 260C Subwoofer JBL STAGE A120P No i mam zagwozdkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Model 6100 jest nieco gorszy od Yamahy 6A. Yamaha ma lepszą kalibrację. Co do kolumn to ja nie słyszałem tych in walli Bowersa więc ciezko mi powiedziec. Subwoofer jest tej samej klasy. Myslę że tu nie ma złego wyboru Odsłuch wchodzi w gre? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts