Zbyszardinio Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 Pokój temu Forum! Potrzebuje słuchawek TWS. Tylko że nie dokanałowych, bo natura wyposażyła mnie w takie kanały, że nie znalazłem jeszcze słuchawki dokanałowej którą mógłbym sobie wsadzić w kanał, niezależnie od grubości gumki 🤷♂️. Więc muszą trzymać się ucha jakoś inaczej. Po co mi one? Głównie do teleco i czasami posłuchania sobie czegoś między teleco. Mam w tym momencie Jabbra Elite 85h i sprawują się dla mnie bardzo dobrze, ale żona na mnie krzyczy że potem ma fryzurę brzydką i jestem brzydki i nie dbam o siebie i wyprowadza się do mamusi, a tego bym nie chciał. Alternatywnie - jaki zestaw osprzętu byście polecali do telekonferencji/streamingów W OGÓLE bez słuchawek? Jakie głośniki, jaki mikrofon, jakie inne dźwiękowe dziabągi żeby to działało? budżet cechuje pewna elastyczność, więc może być nieco przekroczony. Pozdrawiam serdecznie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 Do głowy przychodzą mi SAMSUNG BT TWS Galaxy Buds Live. Nie oczekiwał bym jednak rewelacji z mikrofonem, gdy jest on w uchu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2021 Udostępnij Napisano 29 października 2021 Witaj Flagowy model od Audio Technica ANC300, może być odpowiedzią na Twoje zawachanie: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/ath-anc300tw.html Mikrofon jest bardzo czuły i wyraźny. Pod względem dźwięku mamy dużo powietrza i dźwięku dookólnego. W końcu najwyższy model Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 I to są słuchawki douszne, nie dokanałowe ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts