Michał1979 Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Zwracam sie pomoca odnośnie kupna zestawu amplitunera wraz z głosnikami. Jestem laikiem odnosnie sprzetu dlatego zwracam sie z pomoca do was. Mam mozliwość kupna jednego z dwóch zestawów mianowicie Onkyo TX SR 605 oraz Pioneer VSX 323 w podobnej cenie wraz z kolumnami Chciałbym słuchać muzyki ale i tez obejrzec film bezpośrednio z TV. Który z tych zestawów polecacie. Mozliwe ze sa to jakieś słabe lub mało wydajne zestawy ale mam tylko 1000zł na wydatek Za odpowiedz z góry dziekuje Dodam iz mam pokój 20mk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Zdecydowanie Onkyo. Ten Pioneer to przy nim zabawka. Ale! To pierwszy amplituner na świecie z dekoderami HD. Więc już przemyśl ile on ma lat. U kumpla cały czas chodzi jednak pilot już przestał działać. Nie dawaj za niego dużo. Jest mocno wyeksploatowany. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Dnia 31.10.2021 o 20:18, Michał1979 napisał: Onkyo TX SR 605 oraz Pioneer VSX 323 jeżeli miałbym wybierać z tych dwóch to zdecydowałbym się na Onkyo. W założonym budżecie zerknij jeszcze na np. Yamahę RX-V377 lub RX-V473 (widziałem ogłoszenia lokalne) Nie są to może amplitunery najwyższych lotów ale są nowsze niż Onkyo, lepsze niż Pioneer VSX 323 i mieszczą się w założonym budżecie Moim zdaniem warto im poświęcić chwilę uwagi. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts