Raavv Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Witam wszystkich na forum. Chcialbym poprosic o podpowiedz w sprawie zakupu wzmacniacza. Otoz w lokalu uzytkowym sa zamontowane w 2 pomieszczeniach po 2 glosniki w suficie Magnat IC62. Potrzebuje dobrac do tego wzmacniacz - moze byc nowy lub uzywany. Jesli bylaby taka mozliwos to byloby super gdyby dalo sie regulowac glosnosc dla kazdego z pomieszczen osobno. Przyszlo mi do glowy ze moze dobrym pomyslem byloby zakupic jakis stary wzmacniacz z zestawow kina domowego (takie z dvd/bluray). Przyznam ze miejsce na to mam takze nieco ograniczone. Prosze was o podpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Jesli osobno to musiał by to być amplituner kinowy. Jesli razem to możesz mieć uzywany wzmacniacz z 4 terminalami głośnikowymi. Obojętnie jaki byle by działał 300-500 zł. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Cześć, Dnia 1.11.2021 o 07:53, Raavv napisał: Jesli bylaby taka mozliwos to byloby super gdyby dalo sie regulowac glosnosc dla kazdego z pomieszczen osobno. jeżeli ma to być muzyka w tle to wystarczy wzmacniacz strefowy, wtedy będziesz miał możliwość sterowania każdym pomieszczeniem osobno. Rozwiązanie z amplitunerem kina jest ok (sam to kiedyś stosowałem i miałem podłączone 12 głośników) tylko zajmuje więcej miejsca. Skontaktuj się z nami. Postaramy się pomóc. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raavv Napisano 3 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Swietnie, bardzo dziekuje wam za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts