jams231 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 https://media-hit.pl/pl/p/SUBWOOFER-SVS-SB-2000-BLACK-ASH/1637?utm_source=ceneo&utm_medium=referral. Co sądzicie? Czy warto kupić? Bo ta cena jest sporo mniejsza niż wszędzie indziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Zapytaj może najpierw w sklepie o dostępność w/w subwoofera. Jak dużą powierzchnię ma pomieszczenie, w którym ma grać i czy bardziej do KD lub stereo? Poniżej masz dobry subwoofer, ale musiałbyś się trochę pobawić z ustawieniami. https://audioexpert.pl/velodyne-wiq-10-subwoofer-aktywny-z-opcja-bezprzewodowa-outlet-p-2985.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jams231 Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Będzie do stereo a pokój ma około 15 m2. I subwoofer jest już zamówiony. Zamówiłem ostatnią sztukę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 To obecnie jego cena. Po wejściu modeli PRO ten z poprzedniej linii po prostu straciły na cenie. https://www.infoaudio.pl/artykul/1925,svs-sb-2000-black-ash-niepowtarzalna-okazja-na-black-friday A trzeba je wyprzedać szybko aby nie było az takiej różnicy względem 2000 PRO. Na 15 metrach zagra to dobrze. Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jams231 Napisano 12 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 3 godziny temu, S4Home napisał: To obecnie jego cena. Po wejściu modeli PRO ten z poprzedniej linii po prostu straciły na cenie. https://www.infoaudio.pl/artykul/1925,svs-sb-2000-black-ash-niepowtarzalna-okazja-na-black-friday A trzeba je wyprzedać szybko aby nie było az takiej różnicy względem 2000 PRO. Na 15 metrach zagra to dobrze. Pozdrawiam Piotr No bo się okazali s4home że już tam nie mają tego subwoofera właśnie pan dzwonił i przepraszał mnie. Ale poszukam gdzie indziej. Dzięki s4home za link pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Czyli na stronie jeszcze był, a w rzeczywistości już brak na stanie. W sumie niezły z Ciebie gość, bo najpierw kupujesz, a później pytasz czy warto? Można i tak, ponieważ kupując przez internet masz prawo zwrotu, jakby się nie sprawdził. No nic, życzę powodzenia w poszukiwaniu nowego subwoofera. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Autor kupił wersje starą bez PRO ? I się cieszy ,że w dobrej cenie ? Znajdę czas to opisze mój nowy sub svs , 1000PRO w większym pomieszczeniu ... większy / bez dsp i apki do 15m^2 nie ma sensu i się autor o tym dosyć szybko przekona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jams231 Napisano 12 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 (edytowany) No właśnie szukałem wersję svs sb 1000 pro. A że wyczaiłem wersję sb 2000 za tą samą cenę (No ale pracownik wprowadził mnie w błąd bo nie wiedział że już nie mają na stanie. A wczoraj było święto) To myślałem że wersja sb 2000 będzie dużo lepszą opcją za te same pieniądze co sb1000 pro.Ja mogę go mieć za 2599 złotych u nas w sklepie mają za tyle. I o sb 1000 pro bardzo dużo dobrych opini czytałem. W 15.m2 napewno zagra mocno. Sporo osób uważa że svs sb-1000 pro do 3000 złotych to najlepszy subwoofer zamknięty na rynku. 4 godziny temu, Kubakk napisał: Autor kupił wersje starą bez PRO ? I się cieszy ,że w dobrej cenie ? Znajdę czas to opisze mój nowy sub svs , 1000PRO w większym pomieszczeniu ... większy / bez dsp i apki do 15m^2 nie ma sensu i się autor o tym dosyć szybko przekona A ciekawy jestem jakie są Twoje wrażenia z korzystania z tego subwoofera Nie potrzebnie się chwalilem że kupiłem go 😁 Edytowano 12 listopada 2021 przez jams231 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 44 minuty temu, jams231 napisał: A ciekawy jestem jakie są Twoje wrażenia z korzystania z tego subwoofera Jest super , apką można ustawić tak by ściany nie dudniły , dobrze się zgrał z kolumnami , spokojnie schodzi na 20Hz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts