Ziemek93 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Cześć, poszukuje słuchawki bezprzewodowe do komputera, macie coś do polecenia? Myślałem nad arctis 7/9, ale nie wiem czym się różną poza systemem łączności. Przez 2 lata miałem asus rog strix fusion 500, ale 3krotnie mi wymieniono na nowe w ramach gwarancji i zażądałem teraz zwrotu pieniędzy i chcę coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Rusnak Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Sąsiad używał obu wersji . Nie wiem dlaczego nie odsłuchiwał ale po arctis 7 kupił 9 z nadzieją że będą lepsze a teraz twierdzi że nigdy więcej słuchawek steel Szczegółów dokładnie nie znam , jedyne co wiem że używał do grania i zwracał uwagę na pozycjonowanie (cs.go + CoD) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Dnia 13.11.2021 o 15:08, Ziemek93 napisał: Cześć, poszukuje słuchawki bezprzewodowe do komputera, macie coś do polecenia? Myślałem nad arctis 7/9, ale nie wiem czym się różną poza systemem łączności. Przez 2 lata miałem asus rog strix fusion 500, ale 3krotnie mi wymieniono na nowe w ramach gwarancji i zażądałem teraz zwrotu pieniędzy i chcę coś innego. Witaj Lepsze połączenie w tej sytuacji zapewni Ci transmisja bluetooth. Słuchawki radiowe generują dużo szumów/hałasu, to bardzo psuje odczucia. Możesz również przyjść do jednego z naszych salonów Tophifi i sprawdzić jak to jest w praktyce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Obecne słuchawki bezprzewodowe do grania z zasady opierają się o transmisję cyfrową i problem szumów praktycznie tu nie istnieje. Do tego opóźnienia są mniejsze niż przy transmisji bluetooth nawet o niskim parametrze odpowiedzialnym za to. Do tego muszą umożliwiać użycie mikrofonu przy dźwięku stereo. W przypadku słuchawek bt z zasady mamy wtedy dźwięk mono o niskiej jakości przewidywany do rozmów telefonicznych lub z użyciem komunikatorów. Wybór wśród takich słuchawek jest dość ograniczony. Słuchawek bluetooth jest ogromny wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts