Dante Forum Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 (edytowany) Witam. Mogę prosić o podpowiedź lub uszeregowanie od najlepszych, niżej wymienionych zestawów pasujących do Demona Avr-x1700h lub avr-x2700h. Zestaw będzie używanie 50/50 film i muzyka. Dali Spektor 6 + 1 + Vokal Polk Audio Monitor XT60 + XT15 + XT30 Wharfedale Diamond 330 + 310 + 300C Quadral Argentum 6000 Pylon Audio Pearl 25 5.0 HTS A może coś innego? Edytowano 23 listopada 2021 przez Dante Forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 Nie da się tego zrobić. Wybrałeś kolumny o klasie podobnej. Więc nie ma wśród nich lidera. To indywidualne jedynie poglądowe zestawienia. Dali nie łączy się z Denonem chodź to przez braki innych amplitunerów zostało juz zapomniane. Polki to brzmienie mocno kinowe. Efektowe, nie specjalnie z głębią ale do kina dają mocną radośc. Wafle to ciekawe ale małe kolumny. Brzmienie dobrym środkiem i sporym ale nie schodzącym nisko basem. W kinie jak najbardziej ok. Czy masz jak ustawić te Quadrale? No tak w innym poście masz pomieszczenei . Masz. To brzmienei otwarte. Moim zdaniem ciekawsze od Polka. Także kinowe ale z większyi detalami. Pearl zagrają najbardziej liniowo. Jedyni powiedza nijako drudzy że super że nei dają od siebie. Ale pamiętaj każdy z tych setów to sub musi być! Na przykład RS 12 od Magnata Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Forum Napisano 24 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 3 godziny temu, S4Home napisał: Na przykład RS 12 od Magnata Piotr Czyli albo Polka albo Quadral. Zależy mi na dobrym kinie i dźwięku przestrzennym. A ustawienie będzie prawdopodobnie takie jak na zdjęciu. A np. Jakbym wziął cały zestaw MAGNAT SUPREME 2002 + RS 12 (5.1) ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Forum Napisano 24 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 Dostałem propozycję Avr-x2700h + Polka XT60+XT15+XT30C za 6600zł Co myślicie o tej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 listopada 2021 20 godzin temu, Dante Forum napisał: A np. Jakbym wziął cały zestaw MAGNAT SUPREME 2002 + RS 12 (5.1) ? To dzwięk mocno basowy. mocny. Taki z przytupem. Ale nie przestrzenny. 17 godzin temu, Dante Forum napisał: Avr-x2700h + Polka XT60+XT15+XT30C za 6600zł Co myślicie o tej cenie? Zrobimy ci lepszą cenę. No i tu nie ma suba. Jeszcze wliczonego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Forum Napisano 25 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2021 14 godzin temu, S4Home napisał: To dzwięk mocno basowy. mocny. Taki z przytupem. Ale nie przestrzenny. Zrobimy ci lepszą cenę. No i tu nie ma suba. Jeszcze wliczonego. Piotr Czekam na jakiś kontakt, bo pisałem priv i na fb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 listopada 2021 Facebooka już nie sprawdzam. Kiedyś ja tam pisałem. Na PRIV zobaczę dzisiaj. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Forum Napisano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Padło na Avr-x2700h i 5.1 Polka XT. Co do takiego zestawu muszę dokupić w sensie przewody itp. i jak nie dać się naciągnąć sprzedawcy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Co to znaczy naciągnąć sprzedawcy? Jestem nim więc chętnie poczytamy na co uważać 😛 No kupujesz kable głośnikowe, kabel do suba i HDMI do połączenia. Antena, mikrofon jest. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Forum Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 48 minut temu, S4Home napisał: Co to znaczy naciągnąć sprzedawcy? Jestem nim więc chętnie poczytamy na co uważać 😛 No kupujesz kable głośnikowe, kabel do suba i HDMI do połączenia. Antena, mikrofon jest. Piotr Naciągnąć w sensie żeby nie wpychał nam czegoś co jest na wysokiej marży, a i tak się nam nie przyda, bo można wziąć coś tańszego i również odpowiedniego Też jestem sprzedawcą Antena i mikrofon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 23 godziny temu, Dante Forum napisał: Naciągnąć w sensie żeby nie wpychał nam czegoś co jest na wysokiej marży Teraz to tak nie działa. Jak nie ma towaru to nic nikt nikomu nie wciska. 23 godziny temu, Dante Forum napisał: Też jestem sprzedawcą Branża audio jest pewnego rodzaju innym produktem. Zwłaszcza teraz przy braku towaru. 23 godziny temu, Dante Forum napisał: Antena i mikrofon? Tak. To masz w pudełku. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts