tomw Napisano 29 listopada 2021 Napisano 29 listopada 2021 Witam, pytanie do użytkowników ekranów akustycznych – czy mieliście okazje porównać te same głośniki grające za ekranem i przed/obok ekranu ? Jeśli tak, czy zauważyliście jakaś różnice w dźwięku ? Ekran który mam obecnie to Adeo Plano Reference White Velvet 250x140 i jestem z niego bardzo bardzo zadowolony. Jeśli bym zmieniał, to myślę o Vision Acoustik Velvet w tym samym rozmiarze. Może miał ktoś okazje porównać te dwa ekrany, jeśli chodzi także o jakość obrazu ? Coraz bardziej mnie korci zamocować głośniki L/C/R (Klipsch THX 8000), ponieważ miały być inne oryginalnie, ale po odsłuchach zdecydowałem się na większe i teraz nie mieszczą mi się koło/pod ekranem 🙂 Mam miejsce za ekranem więc zamocowanie ich razem z pochłaniaczami dźwięku wokół nie było by problemem. Ale jako ze JAKOSC DZWIEKU I OBRAZU to dla mnie priorytet, zastanawiam się czy nic z owych na tej zamianie nie stracę 🙂 Będę wdzięczny za jakiekolwiek info z pierwszej ręki 🙂 Odpisz, cytując
Recommended Posts