Dedal Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 15 godzin temu, Pilislaw1978 napisał: Bronze ,Srebrne membrany centralny plus dwa fx niby 5g model mowisz ze za drogo fakt ze nowy model fx 6g kosztuje komplet 1500-1600 same surroundy Ale te nie są 6g to zwykły bronz pewnie 1 edycja jak moje po rabatach chodziły 1250 +600 😋 ja tak brałem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Dedal75, robiłeś próby z tym na jakiej wysokości mają być FX, czy jest w związku z tym jakaś zmiana w dźwięku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 2 minuty temu, essewissa napisał: Dedal75, robiłeś próby z tym na jakiej wysokości mają być FX, czy jest w związku z tym jakaś zmiana w dźwięku? Podpinam sie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Gdzieś wyczytałem że ok 60cm powyżej uszu jak siedzimy na kanapie i jest 160cm ok od podłogi . Ale nikt wam nie zabroni testować różnych ustawień .😋 Bardziej bym się skupił na symetrii . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misior_misior Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 5 godzin temu, Dedal75 napisał: Aurory sa zgaszone na górze , ja bym szedł w MA . Pzdr Kwestia subiektywna ucha słuchacza i pomieszczenia. Mi na górze niczego nie brakuje. Dziś przyszły mi tyły Bronze FX do frontów i centralnego Heco aurora.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 (edytowany) Napewno do Monitor Audio . Do czego porównywales Aurory , że tak wymiatają . A słuch mam standardowy i nie odbiega zbytnio od innych moich znajomych . Pzdr Edytowano 2 grudnia 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 54 minuty temu, misior_misior napisał: Kwestia subiektywna ucha słuchacza i pomieszczenia. Mi na górze niczego nie brakuje. Dziś przyszły mi tyły Bronze FX do frontów i centralnego Heco aurora.... Witam czyli posiadasz fx tył a przód Heco Aurora 700 i Heco Aurora center 30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misior_misior Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 4 godziny temu, Dedal75 napisał: Napewno do Monitor Audio . Do czego porównywales Aurory , że tak wymiatają . A słuch mam standardowy i nie odbiega zbytnio od innych moich znajomych . Pzdr Spełniają moje oczekiwania, sprawdzają się w moim pomieszczeniu (pokoju dziennym) a według mnie słuch mam przeciętny. Nie każdy goni tzw. króliczka. Nie neguje tego, że istnieją inne odczucia innych użytkowników. Wybacz ale nie ulegne Twojej polemice. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Co mają do tego twoje oczekiwania . Spytałem po ludzku , z czym porównałes ? Nie mam zamiaru dyskutować o tym hicie .Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Panowie a jak myślicie będzie duża różnica dzwieku Monitor Audio bronze FX 5g vs 6g Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 22 godziny temu, Pilislaw1978 napisał: Za Heco przemawia wygląd ale jeśli mowisz ze MA bronze są bardziej kinowe to może w nie pójdę 200 setki bronze tez są piękne To odsłuchaj jedne i drugie, Zapraszam. 9 godzin temu, Pilislaw1978 napisał: Panowie a jak myślicie będzie duża różnica dzwieku Monitor Audio bronze FX 5g vs 6g Różnią się wysoko tonowym. Ale różnica nie będzie olbrzymia. Zalezy czy masz jeszcze 5tki w jakiejś fajnej cenie. Na 6tki zrobimy Ci lepsza cenę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 FX zamówione, dobra cena była. Mam nadzieję, że zagrają w moim nieszczęsnym ustawieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Dnia 6.12.2021 o 19:56, essewissa napisał: FX zamówione, dobra cena była. Mam nadzieję, że zagrają w moim nieszczęsnym ustawieniu. Już u mnie tez są ,teraz tylko jaka wysokość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Ok 60cm od ucha , środek FXa . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Ok 60cm od ucha , środek FXa . Pzdr Rozumiem że 60 cm nad ucho bo ja będę miał za sobą te kolumny 11 minut temu, Pilislaw1978 napisał: Rozumiem że 60 cm nad ucho bo ja będę miał za sobą te kolumny U mnie wyjdzie tak 150-160 środek Fx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Dokładnie tak mam . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 14 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Dnia 1.12.2021 o 14:51, Dedal75 napisał: Ja mam i polecam , po to jest ten przełącznik bo wieszasz z boku albo z tyłu . Wiadomo lepiej jest jak miejsca więcej ale... 😉 Pzdr Ale tutaj to na bank więcej niż 60cm nad uchem jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 Dokładnie 54cm do środka FX. Przykro mi ale pudło 😉 Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 26 minut temu, Dedal75 napisał: Dokładnie 54cm do środka FX. Przykro mi ale pudło 😉 Pzdr Ale jak wieszasz z boku to robisz dipol a jak będę miał z tyłu to robie bipol tak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 A nie masz tam panie instrukcji do nich ? 🤔😋 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 9 godzin temu, Dedal75 napisał: A nie masz tam panie instrukcji do nich ? 🤔😋 . Pzdr Ok zerknę ale nie wiem czy jest po polsku ja nie anglojęzyczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 W Ma są rysunkowe 😂 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 3 godziny temu, Dedal75 napisał: W Ma są rysunkowe 😂 . Pzdr Zobaczę dopiero wczoraj doszły narazie się przymierzałem jak leżeć będą na ścianie 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Witam jeśli się ktoś zastanawia nad zakupem FX to bardzo polecam, wczoraj podłączyłem centralny c150 i FX 6g No mega różnica ,tylko ze ja miałem niższa pólkę kolumn Wilson movix ,nie powiem grały ale coś im brakowało zostawiłem narazie fronty od Wilsona i jak sprzedam to fronty wymienię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 42 minuty temu, Pilislaw1978 napisał: Witam jeśli się ktoś zastanawia nad zakupem FX to bardzo polecam, wczoraj podłączyłem centralny c150 i FX 6g No mega różnica ,tylko ze ja miałem niższa pólkę kolumn Wilson movix ,nie powiem grały ale coś im brakowało zostawiłem narazie fronty od Wilsona i jak sprzedam to fronty wymienię Wczoraj jeszcze jak pare filmów puściłem to myślałem że MA tył i centralny dominują nad frontami Wilsona 😂,miałem wrażenie jakby Wilsony nie miały w sobie życia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts