Nyx Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Witam Dostałem w prezencie Ultima 40 Surround "5.1-Set". Chcę je wykorzystać do kina domowego, pomieszczenie ~22m². Denon AVR X1600H czy Yamaha RX-V4A polecacie pod ten set? Czy może warto dołożyć do budżetu? Chciałem przeznaczyć na to 3,5k, ale widzę że sprzęt znacznie poszedł w górę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyx Napisano 1 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 32 minuty temu, Nyx napisał: Witam Dostałem w prezencie Ultima 40 Surround "5.1-Set". Chcę je wykorzystać do kina domowego, pomieszczenie ~22m². Denon AVR X1600H czy Yamaha RX-V4A polecacie pod ten set? Czy może warto dołożyć do budżetu? Chciałem przeznaczyć na to 3,5k, ale widzę że sprzęt znacznie poszedł w górę. Głównie będzie służyło pod film i konsole 80%. Do tego będzie podłączony rzutnik Flzen MXP-B. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 W tej cenie lepiej poczekać na 6A. Jest tak samo niedostępny jak 4A. Jak upolujesz to jest to dobry amplituner. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Cześć @Nyx Dnia 1.12.2021 o 09:38, Nyx napisał: Denon AVR X1600H czy Yamaha RX-V4A polecacie pod ten set? jeden i drugi amplituner sobie z nimi poradzi. Najważniejsza sprawa to dostępność. Obecnie jest z tym ciężko. 23 godziny temu, Nyx napisał: Czy może warto dołożyć do budżetu? w dużym stopniu kolumny będą "ograniczały" możliwość systemu i w tym przypadku zakup wyższego modelu amplitunera niewiele wniesie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts