DEMOLKA Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Witam Ktos doradzi alternatywe dla jbl tune 700/710bt? Sluchawki do smartfona,tv,oraz przewodowo pod cd dlatego musi byc opcja dolaczania kabla jack. Zalezy mi na lacznosci bt,opcji jack,nauszne,wygoda przy dluzszym sluchaniu,zywotna bateria,no i najwazniejsze..najlepsza jakozc dzwieku w cenie (w/w jbl). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Myślę że MEIZU HD60 zmiotły by te JBL-e i nimi pozamiatały https://pl.aliexpress.com/item/1005001610796815.html Znacznie lepsze wykonanie i bardzo rozrywkowe brzmienie z dynamicznym basem i fajną resztą pasma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 1 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Pewnie by tak bylo Cena x2 a szukam czegos w okolicy +/- 300pln i z rodzimego rynku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2021 Nie wiem jak Ty patrzysz . Wersja bez ANC z pomarańczowym wykończeniem (szare) jest u mnie widoczna jako 285,94 zł/277,50 zł po zniżce. Czarne są nieco droższe 314,16 zł/305,72 zł. Rozumiem że wolisz gwarancje w naszym kraju. Jednak jedne i drugie wykonano w jednym kraju . Nie sądzę aby jedne i drugie popsuły się w okresie gwarancji. U nas faktycznie jeśli chcesz je kupić to zapłacisz 2 razy tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Fakt zerknalem na szybko i to akurat na ta najdrozsza wersje Alli raczej odpada bo ma to byc na prezent a tam deklarowany czas dostawy 10 stycznia Czy te jbl nie sa warte tych 300zl? Nie ukrywam ze z opisu maja wszystko na czym mi zalezy. Zastanawia mnie tylko dynamika tych sluchawek 93db w 710 a 103db w 700. Zastanawiam sie czy te 93db wystarczy i czy nie beda za ciche. 710 kusza lepsza bateria i nowszy bt tylko ta niska dynamika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Z AliExpress darmowa wysyłka jaką są wysyłane trwa około 2 tygodnie. 10-ty stycznia to chyba asekuracyjnie podany czas po którym musieli by zwrócić kasę, gdyby coś poszło nie tak. To jednak bardzo mało prawdopodobne. Ten sklep ma bardzo dobre opinie, z tego co pamiętam. Z tymi JBL-ami nie miałem do czynienia osobiście. Pewnie są w miarę ok. Tylko dość blado wypadają na tle tych Maizu. Ta różnica dynamiki wygląda dość dziwnie. Bardzo możliwe że chodzi tu o zupełnie inne parametry. Jeden może określać np. odstęp od szumów, a drugi ich efektywność. Czyli to jak będą głośno grały po dostarczeniu określonej mocy lub napięciu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Jeszcze takie Pioneerki mnie zainteresowaly Pioneer hdj-cue1bt Lepsze,gorsze czy bez roznicy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 O tych słuchawkach wcześniej nawet nie słyszałem . Ja wybrałbym jednak Maizu HD60 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 9 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2021 Chyba zdecyduje sie na te jbl 710bt bo nic innego nie wpadlo w oko. Jest akurat promka i raczej za 250zl ciezko bedzie cos lepszego znalezc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts