JAR Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Witam wszystkich, Na wstępie napiszę, że nie jestem doświadczony w temacie i jst to mój pierwszy post na forum. Planuję kupić subwoofer do zestawu, który posiadam: amplituner Marantz NR1509 i Audio Pro Avanto 5.0. Chciałbym wydać max. 1500 zł, w tym budżecie znalazłem: Magnat RS 8, Magnat RS 12, Klipsch R12SW, Klipsch R100SW. Sprzęt ma służyć w 70% do filmów, bajek, 30 % muzyka Spotify. Salon, w którym to ma grać ma 30 m2 połączony z jadalnią i kuchnią. Czy bardziej doświadczeni użytkownicy mogliby coś doradzić, podpowiedzieć z ww. subwooferów, który ma najlepszy stosunek jakości do ceny, ew. doradzić coś innego w podobnym budżecie? Oczywiście przed zakupem mam zamiar umówić się na odsłuch, ale przed tym wolałbym mieć jakieś pojęcie w temacie. Będę wdzięczny za wszystkie rady, sugestie. Z góry dzięki, Jarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Heco Aurora sub 30A albo Magnat RS 12. To dwa topowe modele w tej cenie. Heco jednak delikatnie wygrywa. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts