Rafus Napisano 4 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 Witam serdecznie Właśnie przymierzam się do zakupu Denona Avr-x1700h dab+ + kolumny. Myślałem o zestawie 5.0 i na uwadze mam zestaw Wilson Raptor 7 /1/vocal lub Pylon Audio Pearl 25 lub Pearl 27. Bardziej skłaniam się ostatnio do Pylonów ale też Wilsonów nie przekreślam. Co byście wybrali z tego zestawienia. Dodam że mój pokój jest trochę nie dużych rozmiarów coś 16 m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Cześć, Biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia, moim zdaniem z kolumn, które wymieniłeś, Pearl 25 będzie dobrym wyborem. Najlepiej jednak jakbyś to zweryfikował przed zakupem i udał się na odsłuch, tym bardziej, że Dnia 4.12.2021 o 12:26, Rafus napisał: Wilsonów nie przekreślam Oczywiście nie zapomnij o subwooferze, bez niego nie ma kina Zapraszam na odsłuch. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Nie możesz wybrać systemu 5.0 Nie ma takiego kina! Wilson nie specjalnie dobrze komponuje się z denonen. Moim zdaniem pylon może być ciekawszy. Ewentualnie jaśniejsze bardziej przestrzenne brzmienie quadral argentum 6000. Zapraszamy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafus Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Sufbofer chciałem zostawić sobie z poprzedniego zestawu. Dziękuję wszystkim za poradę myślę że te Pylony Pearl 25 będą odpowiednie. Docelowo oczywiście kino 5.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 A co miałeś wcześniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Dnia 6.12.2021 o 09:21, Rafus napisał: Sufbofer chciałem zostawić sobie z poprzedniego zestawu. Jak najbardziej możesz go wykorzystać. Ewentualnie jak się nie sprawdzi to wymienisz go na inny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts