szymonzss Napisano 9 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2021 Witam jakie sluchawki nauszne przewodowe polecacie do 300zl. Beda sluzyc do gier i sluchania muzyki (glownie metal). Polecano mi Hd9999 oraz AKG K240MKII. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2021 Przy AKG K240 musisz wiedzieć że one maja niską skuteczność i potrzebny jest do nich wzmacniacz słuchawkowy o sensownie dużej mocy. Do tych słuchawek dorzuciłbym jeszcze Takstar PRO 82. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut.. Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Polece SPC gear Viro do kupienia poniżej 200 zł. Mają świetny mikrofon , dźwięk też ok do takiego zastosowania ,do muzyki też się nadają .Stosunek cena /jakość bdb. Mają też wymienne pady materiałowe ,które są wygodniejsze.Polecam przynajmniej do sprawdzenia. Mam te jak i Philips Fidelio X2 i wiadomo Philipsy lepsze ale też dużo droższe i nie mają mikrofonu.Ten w SPC jest wysokiej klasy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Takstar PRO 82 są wyjątkowo wygodne i są wyposażone w 3-stopniową regulację ilości basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Dnia 9.12.2021 o 20:54, szymonzss napisał: Witam jakie sluchawki nauszne przewodowe polecacie do 300zl. Beda sluzyc do gier i sluchania muzyki (glownie metal). Polecano mi Hd9999 oraz AKG K240MKII. WIitaj, Do muzyki możesz wypróbować Audio Technica AVC 500. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-avc500.html Duże, komfortowe, lekkie. Łatwe do napędzenia, więc i wyjście z komputera powinny dać radę. Zapraszamy Cię na prezentację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts