Sqter83 Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Witam szukam jakiegoś solidnego kabelka USB 0,5 m może 1m do 100 zł. Wyczytałem że te Lindy wcale nie takie dobre , ale czy w tej cenie znajdę jakieś lepsze ? Obecnie gram na kablu od drukarki który jak mi się wydaje gra lepiej niż tani ungreen, może dlatego że jest 2 razy krótszy. Pojawił się też szalony pomysł kupienia jakiegoś poprawiacza jittera. I ostatnie pytanie, czy za 100 zl kupie kabel usb z osobno ekranowanym zasilaniem (czy jakos tak)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 Spokojnie panowie, nie wszyscy na raz z tymi poradami 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 Bo za niski budżet , @Bogusław Kożyczkowski poratowałby radą ,ale właśnie poniżej 1000zł za metr chyba ciężko coś znaleźć Ja mam zwykły 4-5m kabel drukarkowy , działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 Juz niestety znam zdanie pana Bogusława. Ale może z używki coś się znajdzie. Potrzebuję jakiś solidny ekranowany, dziś dzieci poplątały kable i piski się pojawiły, zdecydowanie trzeba wymieniać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts