Pilislaw1978 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 (edytowany) Witam posiadam Yamahe rx v485 w przyszłości chce zmienić na Atmosa ,z amplitunerami jest problem wiec narazie nie mam ciśnienia może Pioneer VSX-LX304 /Marantz SR6011 (9.1)rynek wtórny .Wiem ze nie powinno tak się robić ale miałem dobra cenę i zakupiłem najpierw >Monitor Audio na tył FX i centralny C150 .Mam plan zakupu MA bronze 200/500 ale cena trochę zaporowa 500 wiec pomyślałem o Dali.Pokój 22m kw z duża szafą. Moje pytanie brzmi bo na rynku wtórnym sporo jest Dali Zensor 7 jak one będą grały z tym zestawem Yamaha/ Pioneer/Marantz Edytowano 16 grudnia 2021 przez Pilislaw1978 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Bronze 500 nie dośc że moga być za jasne do Yamahy to 485 ich nie pociągnie. Zensor 7 Ci spasuje do tego amplitunera. Do Przyszłego Pioneera też. Do Marantza może. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Dziekuje , a jak bronze 5> rynek wtórny by się miał w tym zestawie ? ,odnośnie FX miałeś racje są na tylną ścianę idealne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts