Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 (edytowany) Dzień dobry, Poszukuje jakiegoś odtwarzacza CD do amplitunera Maranz2235, fajnie jak by było z możliwością podłączenia USB. Chciałbym wydać około 1500 zł, chciałbym się jeszcze zapytać czy zakupić również przewód QED Performance Audio 40 czy może co innego? Edytowano 16 grudnia 2021 przez Gento93 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 2 godziny temu, Gento93 napisał: Dzień dobry, Poszukuje jakiegoś odtwarzacza CD do amplitunera Maranz2235, fajnie jak by było z możliwością podłączenia USB. Chciałbym wydać około 1500 zł, chciałbym się jeszcze zapytać czy zakupić również przewód QED Performance Audio 40 czy może co innego? Zastanawiam sie czy oczekujesz ze ktos bedzie przeszukiwal ebay ...olx ..czy inne strony ktore oferuja kupno CD i podawal tu propozycje ? Pzdr . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 41 minut temu, Himling napisał: Zastanawiam sie czy oczekujesz ze ktos bedzie przeszukiwal ebay ...olx ..czy inne strony ktore oferuja kupno CD i podawal tu propozycje ? Pzdr . Nie, po prostu przeszukuje internety od dwóch dni i widze CD-playery za 2000 zł. Może ktoś poprostu zna model który by pasował do moich oczekiwań finansowych. Nie potrzebuje super CD playera, znalazłem Cambridge Audio AXC25 Jest fajny ale nie ma USB 😒 Tani znalazłem: https://allegro.pl/oferta/auna-wzmacniacz-hi-fi-cd-mp3-tuner-usb-10749743258 ale czy z takiego wzmacniacza można zrobić odtwarzacz CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 (edytowany) Jezeli jestes sklonny wydac 1500 zl to moim zdaniem dozbieraj do 2000 i kup nowy CD np Yamaha cd s300 ,bedziesz mial pewnosc ze sprzet jest sprawny z gwarancja i z pewnoscia pewniejszy niz uzywany i do tego calkiem przyzwoity Pzdr. Edytowano 16 grudnia 2021 przez Himling Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 A coś takiego ? https://allegro.pl/oferta/marantz-na6005-9547808766 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 2 minuty temu, Gento93 napisał: A coś takiego ? https://allegro.pl/oferta/marantz-na6005-9547808766 To nie jest CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 Przed chwilą, Himling napisał: To nie jest CD 😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 6 minut temu, Gento93 napisał: 😂😂😂 I to by bylo na tyle .........😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 (edytowany) A który z tych? Teak Yamaha jeszcze czym najlepiej podpiąć odtwarzacz z Marantzem 2235? Edytowano 16 grudnia 2021 przez Gento93 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 1 godzinę temu, Gento93 napisał: A który z tych? Teak Yamaha jeszcze czym najlepiej podpiąć odtwarzacz z Marantzem 2235? Nie wiem czemu nie mogę edytować, jeszcze Marantz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Dnia 16.12.2021 o 18:16, Himling napisał: Jezeli jestes sklonny wydac 1500 zl to moim zdaniem dozbieraj do 2000 i kup nowy CD np Yamaha cd s300 ,bedziesz mial pewnosc ze sprzet jest sprawny z gwarancja i z pewnoscia pewniejszy niz uzywany i do tego calkiem przyzwoity Pzdr. Ale jego już dawno nie ma. O CDS 300 zapominamy już. W tej cenie tylko uzywany. Marantza nie czyta plików FLAC po USB z tego co pamiętam. Pioneer byłby ok, Teac Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 6 minut temu, S4Home napisał: Ale jego już dawno nie ma. O CDS 300 zapominamy już. W tej cenie tylko uzywany. Marantza nie bierz pod uwagę bo on ma słaba funkcjonalność czytania plików z USB. Pioneer byłby ok, Teac Piotr Dzięki za odpowiedz. o jakim Pionierze mówimy? Ten Teac podoba mi się ze względu że będzie względnie pasował do Marantza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Pioneer PD 50 może? ale starsze modele też były udane. Nie wiem co uda się znaleźć na rynku wtórnym. sytuacja z brakiem CD na rynku trwa dłużej niż z amplitunerami więc rynek uzywany na pewno jest dotknięty także. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gento93 Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 14 minut temu, S4Home napisał: Pioneer PD 50 może? ale starsze modele też były udane. Nie wiem co uda się znaleźć na rynku wtórnym. sytuacja z brakiem CD na rynku trwa dłużej niż z amplitunerami więc rynek uzywany na pewno jest dotknięty także. Piotr A ten TEAC co wyżej wstawiłem? ostatecznie podłączyć odtwarzacz z amplitunerem przewodem coaxial? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himling Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 9 godzin temu, S4Home napisał: Ale jego już dawno nie ma. O CDS 300 zapominamy już. W tej cenie tylko uzywany. Piotr Nie wiedzialem ,tu gdzie mieszkam wciaz mozna kupic ,myslalem ze w polsce tez jest dostepna Pzdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts