MortalWombat Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i dość zielony w temacie. Dostalem w prezencie geamofon AT z przedwzmacniaczem. I oczywiscie chcialbym do niego dobrać odpowiedni sprzęt. I tu pojawia sie problem, bo malo sie znam. Jaki wzmacniacz, kolumny półkowe do salonu 20m? Cena do 3000pln. Jaki sprzęt do cd? Czy kupić wzmacniacz do gramofonu i jakiś mały zestaw do cd? Mam glownie instrumentalny rock, metal. Proszę o w miarę proste porady, mogą być same nazwy. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Nie rozumiem? To dwa systemy? Za 3K kupisz jeden uzywany wzmacniacz i jedną używaną parę kolumn. może jakiś używany działający CD. Do tego podpinasz gramofon ktory masz. Czy tak? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MortalWombat Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Aktualnie podpinam gramofon pod jakiś stary mały zestaw stereo Phillips. Kończę remont i urządzanie salonu i przyszła pora na lepszy sprzęt. Mieszkam w Holandii i tutaj w sklepach popularne są Denony, Yamahy i Marantz. Podstawowe modele od około 350 euro. CD mam niewiele, więc na nich mi bardzo nie zależy. Wszystkiego nie muszę też kupować od razu. Na początek wzmacniacz i kolumny, budżet też jest dość elastyczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts