pawel1989 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Cześć wszystkim Podobno na święta będę miał te głośniczki do mojej małej kanciapy i umilania czasu. Podłączane będą do tv. Czy da coś dokupienie do nich subwoofera, czyli czy będzie dodatkowy lepszy efekt przy oglądaniu seriali czy lepiej dać sobie spokój? Nie jestem audiofilem, one mają polepszyć tylko dźwięk zamiast głośników z TV Posiadam suba od soundbara ale nie ma żadnych gniazd, jest bezprzewodowy Nie znam się na tym ale jak potrzebny będzie wzmacniacz to daję sobie spokój Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Cześć, Subwoofer zawsze możesz dokupić ale wstrzymaj się do czasu otrzymania prezentu. Podłącz na spokojnie i sam oceń czy brakuje Ci basu. Są to monitorki, które w mojej ocenie nie potrzebują wspomagania subwooferem ale jak wiadomo każdy ma inne preferencje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1989 Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 No i tak zrobię, najwyżej popytam Was jeszcze po świętach jak wypróbuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts