Demolka Studio Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Witam wszystkim. Czy może ktoś wypowiedzieć się, pomóc lub doradzić na moje ustawienie które mam pokoju? ;- ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 (edytowany) Myślę ze zdjęcia pokoju z różnych perspektyw dają nam "wiecej" informacji niż w/w "szkic" Edytowano 19 grudnia 2021 przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demolka Studio Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 ah, eh, oh Może trzeba wrócić do szkoły na lekcję techniki xd Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 "ŁZKO" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Dnia 19.12.2021 o 13:27, Demolka Studio napisał: Czy może ktoś wypowiedzieć się, pomóc lub doradzić na moje ustawienie które mam pokoju? ;- ) ustawienie czego? Masz już coś kupione? Szukasz? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 @Demolka Studio przepraszam, pomimo najszczerszych chęci i bez "śmiszków" nie ogarnąłem tej wersji wizualizacji. Te głośniki podłogowe w "" to legenda do opisu? Co to za głośnik przy "dużej szafie'? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demolka Studio Napisano 12 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2022 Dnia 9.01.2022 o 18:37, Chilli napisał: @Demolka Studio przepraszam, pomimo najszczerszych chęci i bez "śmiszków" nie ogarnąłem tej wersji wizualizacji. Te głośniki podłogowe w "" to legenda do opisu? Co to za głośnik przy "dużej szafie'? Stary Tonsil, w sumie dwa ale podłączony jeden w samorobnej obudowie xd Przypomnę że wzmacniacz samochodowy połączony jest z Kenwoodem Stereo / Kenwood na wyjściu dwie pary podłogowych - po 4 kolumny na parze razem z A i B jest 8. A do samochodówki dwa tonsile i tuba.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 Acha... i przypomne ze pytasz o.... Dnia 19.12.2021 o 12:27, Demolka Studio napisał: Czy może ktoś wypowiedzieć się, pomóc lub doradzić na moje ustawienie które mam pokoju? ;- ) Czyli masz tam 8 kolumn plus jeszcze dwa tonsile i tuba? 🤔 To jest oficjalnie KD, czy może "rozbudowana" wersja stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demolka Studio Napisano 13 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2022 10 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Acha... i przypomne ze pytasz o.... Czyli masz tam 8 kolumn plus jeszcze dwa tonsile i tuba? 🤔 To jest oficjalnie KD, czy może "rozbudowana" wersja stereo? KR-A5020 + Concord ca4050 ______ ` Tematem jest pomieszczenie w tym przypadku mamy ( pokój).., który nie jest prostokątny ani kwadratowy(..) BO - Stojąc przodem na środku, nazwijmy Nas punktem - [x]. - za nami nie ma tej samej przestrzeni/wymiaru.. na rozstawienie sprzętu co z przodu tak, ponieważ z przodu (Okno jest na środku) A pod oknem mamy komodę ze sprzętem Audio..( A w prawym górnym rogu przymocowaną kolumnę. ) Za nami mamy piec i szafa która sprawia dokładne i wymiarowe rozstawienie. . - Dalej będąc w punkcie X po prawej stronie mamy drzwi (1m) od kolumn i ściany przedniej (dodam że odległość rozstawienia kolumn od siebie to 70cm, tak Mi odpowiada i gra najlepiej). - Drzwi nie są na środku tylko jak wspomniane wyżej to 1m. Więc Ściana L ma 4.20cm, a P 2.20cm lub 3.20cm, jeżeli audio nie było by w tym miejscu. - 1m zabiera nam piec w tylnym prawym rogu, gdzie zostaje nam A więc Lewa strona jest (4.20cm) bez przeszkód a prawa jak wyżej napisane. Na środku na lewej stronie stoi sofa. . , przednia jak i tylna ma (3.60cm), ale tutaj schemat się zmienia, ponieważ (w prawym rogu mamy piec kawflowy) - a metr dalej dokładnie na środku stoi duża szafa, która barykaduje drzwi i zostaje nam kącik (1m) w którym leży Tuba/. (Zaznaczę że na środku szafy leży Głośnik wyglądający mniej więcej tak [o O ]. PS.(Soundcraft jest na półce mniej więcej na środku ściany lewej) - + Czy jest to zrozumiane co napisałem mniej więcej, czy może mam narysować to w Paint`cie .. =P Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 42 minuty temu, Demolka Studio napisał: Czy jest to zrozumiane co napisałem mniej więcej, czy może mam narysować to w Paint`cie .. =P Nie, chyba nietrzeba juz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demolka Studio Napisano 13 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2022 Dnia 9.01.2022 o 18:37, Chilli napisał: @Demolka Studio przepraszam, pomimo najszczerszych chęci i bez "śmiszków" nie ogarnąłem tej wersji wizualizacji. Te głośniki podłogowe w "" to legenda do opisu? Co to za głośnik przy "dużej szafie'? Witam, cześć (...) "nie ogarnąłem tej wersji wizualizacji" / Co masz na Nie przy tylko na.. `Tonsil GD 20/20/1 + dwudrożny Sony. Pozdrowionka 😎 Dnia 20.12.2021 o 18:22, Karaluch napisał: "ŁZKO" Moim zdaniem trzeba czasami usiąść do czegoś 👍 Pozdrowionka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts