Wojtekb1 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 szukam kolumn do Accuphase E-530 pomieszczenie ok25m budżet do 20tys muzyka głównie rock, elektronika i po trochu wszystkiego najlepiej podłogówki do 1m wysokości mogą być nowe lub używane ale tutaj raczej z nowszych konstrukcji możecie zaproponować co wart byłoby posłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Propozycje których ja słuchałem na E5 nie pamiętam którym. Słucham takiej muzyki jak Ty. To spoko wzmacniacz więc szerokie pasmo kolumn Ci spasuje. PM Twenty 26 Sonus Faber Sonetto V lub VIII Audio physici: https://s4home.pl/outlet/audio-physic-avanti-orzech-outlet.html Monitor Audio Gold 300 Fyne F 502SP KEF R 11 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekb1 Napisano 22 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Dziękuję za propozycje, czy kolejność jest przypadkowa czy ma znaczenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Przypadkowa. One grają inaczej. Więc każda dla mnie pokazała pewne swoje dodatki, smaczki. Ale to dla mnie. Prawda jest taka że im więcej ci się uda odsłuchać tym lepiej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts