Lord Ilford Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Witam wszystkich Jako pierwszy zestaw stereo wybrałem Leak 130 - ponieważ ma b.dobry DAC, a źródłem plików jest TIDAL, pasuje do zestawu z Linton Wharfedale Linton - bo mam odpowiedni metraż, bo pasuje do zestawu i zdaje się jest to jedna grupa kapitałowa z Leak i sławnym Audiolab przesłuchiwalem kilka zestawów korzystając z YT z kanału Pursuit Perfect system - spodobało mi się brzmienie Lintonów i ten wokal taki bliski, czysty, obecny - genialne! Doświadczenie? miałem kiedyś głośniki Microlab solo 7c podłączone przez DAC Audinst HUD-mx1 USB DAC - grało to sympatycznie obecnie mam 2.1 Harman Kardon soundsticks - to gra tragicznie słucham wszystkiego, od Norah Jones, różne Indie folki, przez Arecibo ambient, po Paul Kalkbrenner, oprócz heavy metalu preferuję odsłuch cichy z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Witaj, ale jakiej porady oczekujesz? Nie ma tu nigdzie pytania o poradę. To raczej post z tych z grupy recenzji? Chyba że pytasz o zestaw z opisu. wówczas raczej skup się na realnym odsłuchu niż YT. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Ilford Napisano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Jestem ciekaw, co forumowicze sądzą o tym zestawieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts