Adi80 Napisano 22 grudnia 2021 Napisano 22 grudnia 2021 Witam. Jestem z okolic Trójmiasta. Kupilem kilka miesiecy temu zestaw stereo Audio Pro Addon T20.. używany. Niestety czekały na transport w magazynie około miesiąca, gdzie było trochę wilgotno... Przy uruchomieniu zrobiło się zwarcie... I coś się zesmażyło. Są to głośniki aktywne, z wbudowanym wzmacniaczem, modulem bloototh itp. Dwa serwisy trójmiejskie oddały mi sprzęt nienaprawiony... twierdzą, że nie mają schematów, problem z dostępnością części itp.. Ktos coś doradzi? Może jakis magik co naprawia a nie wymienia całe układy/płyty? Help. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 grudnia 2021 Napisano 23 grudnia 2021 8 godzin temu, Adi80 napisał: Może jakis magik co naprawia a nie wymienia całe układy/płyty? Nie chcę nic mówić , ale czarno to widzę. Nikt Ci tego hobbystycznie nie naprawi , te cuda techniki używane kosztowały 1300 zł . Rozebranie tego , diagnoza , sprowadzenie części tanie nie będzie, zastanów się czy nie odpuścić. A tak w ogóle to kto jest głównym serwisem tej marki ? Jest takowy ? Możesz też napisać bezpośrednio do producenta. Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 23 grudnia 2021 Napisano 23 grudnia 2021 @adi80 pisz do serwisu Audioklanu. (dystrybutor) Piotr Odpisz, cytując
1Ender Napisano 23 grudnia 2021 Napisano 23 grudnia 2021 Skontaktuj się z Top Hi-fi. Mają te kolumny w sprzedaży, więc serwis powinien to ogarnąć. Może masz salon w Trójmieście? Odpisz, cytując
Recommended Posts