Bobekk Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Witam, zamierzam kupić Amplituner Yamaha MusicCast R-N402D i chciałem spytać forumowiczów, czy można ten amplituner podłączyć pod tv JTC Full HD LED 100cm S40F55353J? Jeśli tak to jak to zrobić? Chodzi mi o to, żeby menu amplitunera było widoczne na tv, z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 27 minut temu, Bobekk napisał: Chodzi mi o to, żeby menu amplitunera było widoczne na tv, z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam... w tym modelu uzyskasz tylko dźwięk. Podłączysz go kablem optycznym. Do obsługi warto ściągnąć aplikację MUSICCAST lub AV Controller na telefon. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Ten amplituner nie ma menu ekranowego. Masz na apce MusicCast oraz Yamaha Controler pewne możliwości edycji. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts