Fafniak Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 dostałem 3 numery odpalę za 50 dych - oficjalnie zostanie przepisana na nowego właściciela Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 Niezbyt jasno napisałem oddam za 50 dych prenumeratę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 (edytowany) Naprawdę nikt nie chce prenumeraty za 50% ceny ? Legalnie przepisanej na nowa osobę ? Edytowano 7 stycznia 2022 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2022 up Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dam-ski Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Dnia 29.01.2022 o 10:03, Fafniak napisał: up Witam. Moja się kończy chętnie wezmę . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 To podaj mi na PW namiary na siebie - ja prześlę to do ludzi obslugujących prenumeratę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts