krzycho1979 Napisano 5 stycznia 2022 Napisano 5 stycznia 2022 Witam Może ktoś mógłby coś doradzić? Mam problem z hdcp 2.2. Kupiłem konsolę ps5, podłączona do marantz nr1607 (wejście hdmi game). Ten z kolei podłączony z wejścia arc hdmi 2.2 do wejścia też 2.2 w tv lg. Jednakże mam brak obrazu i info, że mój tv nie obsługuje 2.2. Jak podłączę bezpośrednio konsolę do tego wejścia w tv, to obraz jest. Gdzie jest problem? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując
krzycho1979 Napisano 6 stycznia 2022 Autor Napisano 6 stycznia 2022 Problem rozwiązany Odpisz, cytując
lolekdrugi Napisano 6 stycznia 2022 Napisano 6 stycznia 2022 7 godzin temu, krzycho1979 napisał: Problem rozwiązany napisz proszę co było przyczyną. Ktoś w przyszłości może mieć podobny problem. Odpisz, cytując
krzycho1979 Napisano 6 stycznia 2022 Autor Napisano 6 stycznia 2022 Rzeczywiście wejście w tv nie obsługiwało hdcp 2.2. To było wejście arc, a hdcp było obok. Tylko nie wiem, czemu bezpośrednio pod arc działało. Zresztą dwa sposoby podłączenia znalazłem. Jeszcze konsolę do wejścia hdcp i dźwięk zwrotnym arc na av. Ale ważne, że na av bezpośrednio mogę. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts