Szkice Napisano 5 stycznia 2022 Napisano 5 stycznia 2022 Nie wiem czy nie łamię regulaminu ale chciałbym pokazać swój pierwszy zestaw stereo. Za pomoc w wyborze i sprawne dostarczenie całego zestawu do domu dziękuję s4home. Głośniki to Monitor Audio 5g 100 + wzmacnaicz roksan atessa bez stremara + dac zewnętrzny cambridge audio de mac 100. Kable asudio quest 2 Rca podłączenie zewnętrznego daca do wmzcnaicza. Kabel usb wireworld 3m Kable Meldoika purple rain głośnikowe. Jeszcze sioę bawię z ustawianiem. POdzcas wyjciągania jednego z głośnika umsknął mi na p[odłogę z niewielkiej odlełości i i jest lekko obity róg - złośliwość rzeczy martwych 🙂 Jedyny problem mam z Daciem, którego nie mogę ustawić na wyższe próbkowanie 192khz, wgrfałem zalecane sterwoniki itd ale to nic pilnego. Może ktoś miał podobny problem 🙂 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 stycznia 2022 Napisano 5 stycznia 2022 (edytowany) 53 minuty temu, Szkice napisał: chciałbym pokazać swój pierwszy zestaw stereo. Aż się prosi, żeby przenieść ten post do klubu Monitor Audio. Będziesz powitany z otwartymi ramionami. Jest już kilka osób, które łączą MA Gold 100 z różnymi Roksanami i bardzo to sobie chwalą. Gratuluję zakupu. Czy dobrze widzę, że Twoje Goldy są w kolorze "fortepianowy heban"? Sam pożyczyłem "ciemny orzech" i jeszcze chwilę temu stały na standach. Edytowano 5 stycznia 2022 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
Szkice Napisano 5 stycznia 2022 Autor Napisano 5 stycznia 2022 20 minut temu, Rafał S napisał: Aż się prosi, żeby przenieść ten post do klubu Monitor Audio. Będziesz powitany z otwartymi ramionami. Jest już kilka osób, które łączą MA Gold 100 z różnymi Roksanami i bardzo to sobie chwalą. Gratuluję zakupu. Czy dobrze widzę, że Twoje Goldy są w kolorze "fortepianowy heban"? Sam pożyczyłem "ciemny orzech" i jeszcze chwilę temu stały na standach. tak, piękny kolor 🙂 Odpisz, cytując
Recommended Posts