Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Nie wiem czy nie łamię regulaminu ale chciałbym pokazać swój pierwszy zestaw stereo. Za pomoc w wyborze i sprawne dostarczenie całego zestawu do domu dziękuję s4home.

Głośniki to Monitor Audio 5g 100 + wzmacnaicz roksan atessa bez stremara + dac zewnętrzny cambridge audio de mac 100.

Kable asudio quest 2 Rca podłączenie zewnętrznego daca do wmzcnaicza.

Kabel usb wireworld 3m

Kable Meldoika purple rain głośnikowe.

Jeszcze sioę bawię z ustawianiem.

POdzcas wyjciągania jednego z głośnika umsknął mi na p[odłogę z niewielkiej odlełości i i jest lekko obity róg - złośliwość rzeczy martwych 🙂 

271549115_4668171499916337_7007894545607716012_n.jpg

Jedyny problem mam z Daciem, którego nie mogę ustawić na wyższe próbkowanie 192khz, wgrfałem zalecane sterwoniki itd ale to nic pilnego. Może ktoś miał podobny problem 🙂

Napisano (edytowany)
53 minuty temu, Szkice napisał:

chciałbym pokazać swój pierwszy zestaw stereo.

Aż się prosi, żeby przenieść ten post do klubu Monitor Audio. Będziesz powitany z otwartymi ramionami. :)

Jest już kilka osób, które łączą MA Gold 100 z różnymi Roksanami i bardzo to sobie chwalą. Gratuluję zakupu. Czy dobrze widzę, że Twoje Goldy są w kolorze "fortepianowy heban"? Sam pożyczyłem "ciemny orzech" i jeszcze chwilę temu stały na standach. :)

Edytowano przez Rafał S
Napisano
20 minut temu, Rafał S napisał:

Aż się prosi, żeby przenieść ten post do klubu Monitor Audio. Będziesz powitany z otwartymi ramionami. :)

Jest już kilka osób, które łączą MA Gold 100 z różnymi Roksanami i bardzo to sobie chwalą. Gratuluję zakupu. Czy dobrze widzę, że Twoje Goldy są w kolorze "fortepianowy heban"? Sam pożyczyłem "ciemny orzech" i jeszcze chwilę temu stały na standach. :)

tak, piękny kolor 🙂