Masti Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Poszukuję prostego zestawu audio do salonu 40m2. dlatego celuje w kolumny aktywne wśród których znalazłem dwie podobne cenowo propozycje. Jestem laikiem w kwestiach audio więc proszę znawców tematu o poradę która z tytułowych opcji będzie lepsza jesli zestaw będzie w 70% przeznaczony do TV a jakies 30% to muzyka z bluetooth gdzie szczególnie ważne dla mnie jest basowe brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 Ani jedne ani drugie. https://www.magnat.de/en/active-speaker-systems/monitor-reference/monitor-reference/monitor-reference-5a?number=D172750 Takie z tańszych. Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masti Napisano 7 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 Dzięki. Faktycznie podobna półka cenowa jednak zastanawia mnie kwestia mocy 2x niższa niż tych które sam znalazłem. Czy do pokoju 40 m2 2x60W da radę? Tak jak pisałem mocny bas to jeden z istotnych aspektów dlatego dopytuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts