Andrzej37S Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Jako, że jestem tu nowy i to mój debiut...Witam wszystkich Jak w tytule , w końcu mam mój pierwszy amplituner sieciowy i tu moja prośba o pomoc w konfiguracji radia internetowego. wszystko podłączyłem, sieć jest widoczna , dostęp do internetu też , a wydaje mi sie, że coś jest nie tak. Otóż kupiłem taki sprzęt żeby mieć dostęp poprzez (na razie) Tune In do stacji które lubię i wiem , że nadają na tej platformie bo sprawdzałem. Tu niespodzianka onkyo widzi i odnajduje tylko kilka stacji i to nie tych co chciałem. pomożecie mi w temacie, jak to skonfigurować, albo co w ogóle zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 16 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2022 Sterujesz aplikacja z telefonu? Ja mam w onkyo tx 8150 dużo stacji właśnie poprzez aplikacje na telefon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 Onkyo będę miał pod koniec miesiąca to wtedy moge sprawdzić. Ale jak miałem ? 1,5 roku temu to radio też dobrze działało A zobacz czy możesz dopisac radio z ręki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej37S Napisano 17 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 Zainstalowałem sobie w telefonie apke onkyo controler i tam stacji jest ogrom, ale najzwyczajniej nie działają. Pomijam fakt ,ze apka często zrywa sie z wifi , co mnie totalnie....rozczarowuje. Router w odległości ok 1mb zasięg super, a coś tu jest nie tak. nie wiem czy to ja źle skonfigurowałem, czy może sprzęt..... taki sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts